Welkom op julesgraus.nl

Google Podcasts

Creaties

Hoewel veel van mijn werk ongezien ontwikkeld is voor de bedrijven waarvoor ik werk en gewerkt heb, probeer ik hier toch wat dingen te laten zien. Misschien kun je er wat mee. Niet alles wat ik heb gemaakt kun je hier terug vinden. Sommige dingen houd ik natuurlijk liever priv├ę of vind ik net niet interessant genoeg om direct op mijn website te zetten. Je kunt altijd eens verder zoeken op mijn github pagina mocht je ge├»nteresseerd zijn.

06-04-2023

Housekeeper

Vroeg of laat zul je zien dat in applicaties oude gegevens vernietigd moeten worden. Daarvoor is dit pakket gemaakt

Lees meer

06-04-2023

JGlitch

Zorgt ervoor dat je in Vue 3 projecten tekst en plaatjes kunt laten "glitchen"

Lees meer

06-04-2023

Action logs

Soms is het handig als je weet welke dingen gebruikers doen in je website. Bijvoorbeeld wanneer iemand een contact formulier invulde, of wanneer een administrator een gebruiker aanmaakte. Zo kun je fouten tijdig herstellen, of automatisch werkzaamheden vastleggen

Lees meer

12-12-2021

Forest Guide

Idealiter is elke applicatie bruikbaar door iedereen. Ikzelf vind dat we daar nog veel in kunnen doen. Forest guide is daar een poging toe. het is javascript pakket wat je kan installeren en daarmee je website toegankelijker kan door uitleg IN je website toe te voegen. Zonder handleidingen die op andere pagina's geopend hoeven te worden.

Lees meer

09-06-2020

Elsa

In het midden van de jaren 60 maakte wetenschapper een experimenteel computer-chat-programma. Het werd beroemd doordat mensen geloofden, dat wanneer ze er mee communiceerden, dat ze met een echt persoon aan het chatten waren! Ze hete Eliza

Lees meer

26-04-2020

Pong

In de jaren 70 kwam er een spelletje op de markt, dat vrijwel iedereen nog steeds kent. En dat heet pong! Het is een tennisspelletje. Je speel tegen de computer, en telkens als je het balletje raakt, gaat hij iets harder. Ik heb er een variant op gemaakt.

Lees meer